Om Garasjefestivalen

15. okt. 2017

GARASJEFESTIVAL 2018

Hællæ Garasjefolkens, og takk for sist!

Da er arbeidet bak neste års Garasjefestival i full gang.

Egentlig kan vi ikke påstå at det har stoppet i det hele tatt, men nå begynner ting å gå i boks og vi er endelig klare til å slippe ut en av de første bandene som har sagt ja til å spille på Reinsvoll i 2018, samt datoen for selveste festivalen.

Vi har valgt å ha festivalen samme helg som i fjor, det vil si: 29./30. Juni. Det er lurt å skrive datoene på kalenderen allerede nå, så kan man komme til oss uten bekymring. De som har vært med i 2017 vet at festen og samværet fortsetter langt utover natten og frem til søndags morgen, bålet brenner varmt og de mange benkene fylles med hyggelige folk som ikke har tenkt seg til sengs før alt av batterier er brukt opp.

Camping og parkering skal være mulig i 2018 også, vi skal by på noen gode matopplevelser og et par små overraskelser. Dette kommer i tillegg til, selvsagt, masse god livemusikk.

Da er det på tide med å avsløre det første bandet som skal pryde plakaten. De har akkurat kommet med en ny flammende skive, og mange kjenner dem fra før.

Bandet heter URARV og de gleder seg til å spille for alle våre glade musikkelskende gjester!


  1. Juli 2017

Garasjefestival arrangeres for første gang 1. juli nå i år.
Dette blir et lukket arrangement der venner og venners venner samles for en hyggelig kveld med mye god mat og live musikk i naturskjønne omgivelser på Reinsvoll.

Vi er en neve ildsjeler som selvsagt brenner for musikk og føler at en festival med rock/metal i spissen savnes sterkt i området. Ingen skal bli rik av dette, målet med det hele er kun å skape et tilbud for lokale og ikke-lokale bands som har behov for å spre budskapet, og det eneste rødt tråd skal være lidenskap for musikk. Årets festival skal være pilotprosjektet for en (forhåpentligvis) større arrangement allerede fra neste år, derfor takker vi for all interesse som dere har visst oss, og deres engasjement. Spre gjerne budskapet videre og inviter gjerne de av dine venner som kan være interesserte å bidra, både som publikum og i planleggings fasen.

Tusen takk til alle musikere som gjør dette mulig, vi lover å ta godt vare på dere! Tusen takk til alle som kommer for en kveld med trivsel og musikk! Tusen takk til alle som bidrar med stort og smått!