Garasjefestivalen 2017

15. okt. 2017

GARASJEFESTIVAL 2018

 


  1. Juli 2017

Garasjefestival arrangeres for første gang 1. juli nå i år.
Dette blir et lukket arrangement der venner og venners venner samles for en hyggelig kveld med mye god mat og live musikk i naturskjønne omgivelser på Reinsvoll.

Vi er en neve ildsjeler som selvsagt brenner for musikk og føler at en festival med rock/metal i spissen savnes sterkt i området. Ingen skal bli rik av dette, målet med det hele er kun å skape et tilbud for lokale og ikke-lokale bands som har behov for å spre budskapet, og det eneste rødt tråd skal være lidenskap for musikk. Årets festival skal være pilotprosjektet for en (forhåpentligvis) større arrangement allerede fra neste år, derfor takker vi for all interesse som dere har visst oss, og deres engasjement. Spre gjerne budskapet videre og inviter gjerne de av dine venner som kan være interesserte å bidra, både som publikum og i planleggings fasen.

Tusen takk til alle musikere som gjør dette mulig, vi lover å ta godt vare på dere! Tusen takk til alle som kommer for en kveld med trivsel og musikk! Tusen takk til alle som bidrar med stort og smått!